Babagan awake dhewe

Gambar Company

Shanghai SOG Pumps Co., Ltd. didegaké ing taun 2005. Iku darmabakti kanggo Pabrik Pumps kualitas lan melu nyediakake "kualitas, dhuwur-efficiency, energi-daya, lan lingkungan-loropaken" pumps.It paling Enterprises anjog inovatif ing china ing kothak baja pump centrifugal stainless lan pump limbah Submersible.

produk anjog SOG iku CDL & CDLF seri vertikal stainless steel multistage pump centrifugal, CHL & CHLF seri horisontal stainless steel multistage pump centrifugal, CQB & ZCQ seri stainless steel pump Magnetik, IH & CZ & ZA seri pump stainless steel kimia, QBY seri pump diaphragm, seri WQP stainless steel pump Submersible limbah, WQGS seri heavy-tugas pump nglereni limbah, SGL & SGW pipo seri pump centrifugal lan sistem pump lan kontrol system.which iki digunakake digunakake ing transportasi banyu omah, komersial lan industri. cairan Industrial perawatan, lingkungan Proteksi, banyu lan banyu limbah perawatan lan kothak.

" SOG supaya aliran banyu liyane apik " Supaya entuk ahli kualitas pump kang, SOG ndadékaké standar internasional, nyawiji sumber majeng technical, aja ngenggalaken saya teknologi lan inovasi kanggo nambah tingkat teknologi pump kang. " Quality rawuh saka tanggung jawab, jujur nggawe nilai, lan bab iku menang menang mangsa  " punika Nilai inti saka SOG. Customer provid karo Pumps lan layanan biaya-efektif ing tanggung jawab utami kita.

Integritas minangka pondasi perusahaan, r espect pondasi kanggo kerjasama harmonious. We ngormati saben kapentingan lan panjaluk, ngupaya umum lemah nalika Building beda, lan entuk asil menang-menang ing antarane pelanggan, karyawan, lan partners ing pembangunan. supaya mbangun chain Nilai perusahaan sustainable.

Looking nerusake kanggo mangsa, SOG bakal terus kanggo berkembang industri nasional. Kanthi semangat entuk sesanti " Mbangun ajeni  perusahaan ". SOG tekad dandan lan praktis kanggo  sumber banyu lan lingkungan manungsa ...

Welcome Hall

Welcome Hall

Rest Kamar

Rest Kamar
Team Bisnis

Team Bisnis

Divisi pump

Divisi pump
kita kantor

kita kantor

Team Overseas

Team Overseas

WhatsApp Online Chat !