CDL vèrtikal Multistage Steel Centrifugal Pump - China Shanghai SOG Pumps

CDL vèrtikal Multistage Steel Centrifugal Pump

Pump Description:

CDL / CDLF jenis vertikal products.It multi-fungsi bisa digunakake kanggo ngirim macem-macem medium saka banyu tunyuk kanggo Cairan industri suhu lan karo aliran tarif beda lan meksa. jinis CDL ditrapake kanggo ngaturaken Cairan non-korosif, nalika CDLF cocok kanggo Cairan rada korosif.


Detail produk

Tags Product

pump Description

CDL jenis vertikal non-poto priming pump centrifugal multistage, kang mimpin dening motor listrik standar. Ing motor output batang langsung nyambung karo batang pump liwat kopling a. The silinder meksa-tahan lan tetep antarane pump lan welingan & bagean stopkontak karo bolts Tetep. Welingan lan stopkontak dumunung ing ngisor pompa ing bidang padha. Iki jenis pump bisa dilengkapi karo njaga cerdas kanggo èfèktif nyegah saka garing-mlaku, metu-saka-phase lan kakehan.

 

Ketentuan Operation

1) Lancip, resik, non-kebakar lan non-mbledhos Cairan ngemot ora granules ngalangi lan serat. 

2) suhu Liquid: jinis suhu Normal: -15 ℃ ~ 70 ℃; Hot jinis banyu: -15 ℃ ~ 120 ℃

3) Sekitar suhu: nganti + 40 ℃

4) Altitude: nganti 1000m

5) Nalika Kapadhetan utawa viskositas saka medium transmisi ngluwihi sing banyu, iku perlu kanggo milih motor nyopir saka dhuwur-daya.

6) PH 5-8

 

Range Performance

Kapasitas: 2 nganti 500 m ³ / h

Lowongan: 15 nganti 195 m

Efficiency: 72% nganti 92,5%

Speed ​​rotasi: 2900 r / min

Power: 0,37 nganti 15 kw

NPSH: 1.8

panjaluk khusus bisa dipunrembag.  

 

aplikasi

1) Water Supply: Filter banyu lan transportasi ing Wildlife, ningkatake saka pipo utama, ningkatake ing bangunan dhuwur-munggah.

2) Industrial Ningkatake: proses banyu aliran sistem, sistem reresik, sistem ngumbah-dhuwur meksa, sistem gelut geni.

3) Industrial Liquid ngaturaken: cooling lan sistem air-kahanan, sumber banyu ketel lan sistem condensing, maksud mesin-gadhah, asam lan alkali.

4) Water Treatment: sistem filtrasi Ultra,

5) Reverse Osmosis System,

6) Distillation System, pamisah, kolam renang 

7) Cans: irigasi farmland, semprotan ngilekake banyu, dripping ngilekake banyu. 

 

Motor

1. online Full-terlampir digawe adhem ngetik loro-pole motor standar

2. kelas Protection: IP55

3. kelas Insulation: F

4. Standard voltase: 50Hz: 1 x 220-230 / 240V
                                        3 x 200-220 / 346-380V
                                        3 x 220-240 / 380-415 V
                                        3 x 3 80-415 V

Performance kurva

saiki iki cocok kanggo kurva kinerja ditampilake ing ngandhap puniki:

1. Kabeh kurva adhedhasar angka diukur saka 50Hz: pancet kacepetan motor 2900rpm utawa 2950rpm.

2. toleransi kurva ing aturan karo ISO 9006 Annex A.

3. Takeran wis rampung karo 20 ℃ banyu air-free. viskositas kinematic saka mm 2 / sec.

4. Ing operasi saka pump bakal deleng wilayah kinerja dituduhake dening ing kurva thickened kanggo nyegah overheating amarga alit tingkat aliran utawa kakehan saka motor amarga tingkat aliran kegedhen.

 

Simbol model

图片 3

 

2312weas 23123fadfa


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !