CHL horisontal Multistage Steel Centrifugal Pump - China Shanghai SOG Pumps

CHL horisontal Multistage Steel Centrifugal Pump

Pump Description:

CHL / CHLF jenis products.It multifunctional bisa digunakake kanggo ngirim macem-macem medium saka banyu tunyuk kanggo Cairan industri suhu lan karo aliran tarif beda lan meksa. jinis CHL ditrapake kanggo ngaturaken Cairan non-korosif, nalika CHLF cocok kanggo Cairan rada korosif.


Detail produk

Tags Product

pump Description

CHL Steel horisontal Multistage Centrifugal Pumps sing Pumps priming non-poto digunakake kanggo ngangkut Cairan. Padha diklasifikasikaké dadi rong jinis: jinis silinder lan jinis bagean. padha nganggo motor horisontal lan campuran segel mechanical, kang ndadekake Panggantian luwih trep. Bagéan toja saka pump proses horisontal nggawe saka stainless steel 304, ditrapake kanggo medium cahya karat. Nyadari ing dhuwur efficiency, kinerja nyimpen energi, kualitas dipercaya, sawetara sudhut iso digunakke, produk kita nampa popularitas gedhe sawise kang dibukak.

 

Ketentuan Operation

1) Lancip, resik, non-kebakar lan non-mbledhos Cairan ngemot ora granules ngalangi lan serat. 

2) suhu Liquid: jinis suhu Normal: -15 ℃ ~ 70 ℃; Hot jinis banyu: -15 ℃ ~ 120 ℃

3) Sekitar suhu: nganti + 40 ℃

4) Altitude: nganti 1000m

5) Nalika Kapadhetan utawa viskositas saka medium transmisi ngluwihi sing banyu, iku perlu kanggo milih motor nyopir saka dhuwur-daya.

6) PH 6.5-8.5

 

Range Performance

Kapasitas: Q nganti 32 m³ / h

Lowongan: H nganti 88 m

Suhu: kanggo 110 ℃
Speed ​​rotasi: n 2900 rpm utawa 3500 rpm

Power: P nganti 55 kw * 2

panjaluk khusus bisa dipunrembag.  

 

aplikasi

1) sistem kondisioner Air

2) Aquaculture

3) sistem Cooling

4) aplikasi Lingkungan

5) Processing Water (sesuci banyu)

6) pupuk / sistem Measuring  

7) aplikasi khusus Other 

 

Motor

1. online Full-terlampir digawe adhem ngetik loro-pole motor standar

2. kelas Protection: IP55

3. kelas Insulation: F

4. Standard voltase: 50Hz: 1 x 220-230 / 240V

                                      3 x 200-220 / 346-380V

                                      3 x 220-240 / 380-415 V

                                      3 x 380-415 V

Simbol model

111dasd

Preformance kurva

1111ghf

Data Technical 

性能 参数 表


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !