Budaya perusahaan

e21598ad

SOG C orporate  M ission: Ayo kabeh anggota SOG urip luwih.

Tansah terus dandan kabisan lan nilai karyawan 'ing enem titik, karir, wutah, kasugihan, kulawarga, kesehatan, katresnan lan dedication.Let kabeh anggota SOG diwenehi rasa seneng pindho loro materi lan rasio kasukman.

 

SOG C orporate V ision: Mbangun ajeni perusahaan

★ Terus nyedhiyani "high quality, efficiency dhuwur, biaya dhuwur kinerja" produk pump; Nyedhiyani layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan 'lan nggawe Nilai maksimal kanggo pelanggan.

★ Dadi perusahaan paling atraktif ing mata saka karyawan, lan nggawe karyawan banget lan partners dadi co-partners.

kontribusi pembangunan ★ Dadi "China pantes-dateng solusi pump spesialis", kanggo industri pump!

★ We are setya kanggo promosi budaya tradisional Cina lan pendidikan kesejahteraan masyarakat, lan nggawe panganggo kanggo jaminan saka ngimpi Cina!

 

SOG inti Value: Konsentrasi, inovasi, dateng, tumindak, PK

 

SOG Goals Corporate: rencana limang taun pisanan saka 2017-2021

2018: rampung ing construction saka organisasi sinau

2019: rampung ing collectivization saka SOG.

2020: Madeg siji operasi-tim ora kurang saka 60 people.Train luwih saka 20 "pasukan khusus profesional" lan 10 Managers general; Train luwih saka 10 co-partners kang income taunan luwih saka 300,000 RMB, lan taunan income kabeh anggota SOG ngluwihi 100.000 ukuran bisnis RMB.The tekan 100 yuta RMB.

2021: Total berkembang luwih saka 30 strategis partners, wong-wong mau kanggo olahraga 100 "profesional industri". Total saka 350,000 RMB bakal nyumbang kanggo undertakings kesejahteraan masyarakat

Usaha kanggo ngrampungake divisi karang saka klompok SOG teka menyang pasar sadurunge 2021.

 

SOG C orporate P rinciples:

Customer pisanan, Staff pisanan;

Konsisten ing tembung lan tumindak 

Aja tuku mangsa kanggo keuntungan short-term

Jujur lan manggon karo kamulyan


WhatsApp Online Chat !