WQGS Submersible limbah Pump - China Shanghai SOG Pumps

WQGS Submersible limbah Pump

Pump Description:

WQGS lan GWQ seri non-clog Pumps motor submerged sing strictly dirancang, diprodhuksi lan dites miturut standar nasional relatif, padha sing ditrapake kanggo banyu sampah komersial, banyu sampah dina, sistem got banyu sampah kutha.


Detail produk

Tags Product

Range Performance

Max. Flow: 300m³ / h 

Max.Head: 20 m

 

Watesan aplikasi

suhu 1. Sekitar: 0-40 ℃

2. Bukaan suhu Cairan + 40 ℃

3. tingkat PH saka 4-10

4. Bukaan Kapadhetan Cairan 1.2 * 10kg / m³

5. frekuensi daya 50Hz. voltase Nominal punika 220VAC kanggo phase siji

                                                 Lan 380VAC telung phase karo sawetara saka -100% 10%.

6. ambane Immersion saka 0.5m-5m

 

Fields aplikasi

WQGS seri non-clog submerged Pumps motor sing ditrapake kanggo discharge banyu sampah reget akeh pabrik lan Camping komersial, limbah stasiun draining ing area babagan omah, sistem got ing kutha tanduran banyu perawatan sampah, stasiun draining kanggo nimbali sipil, sumber banyu ing tutul tanduran banyu, discharge limbah ing rumah sakit lan hotels, konstruksi proyèk kotamadya, eksplorasi, tambang, deso blumbang metana, irigasi tetanen lsp ngirim banyu sampah lan reged ngemot granules, uga banyu resik lan lelayanan korosif. 

 

fitur

1.Insulation kelas: F

2.The banyu-tahan sengseming saka QT 450-10 materi.

extension batang baja 3.Stainless, carbide pindho -sides sealing mechanical.

4.Double saluran sengseming, kapasitas aliran apik, kinerja hydraulic banget.

 

Pilihan Kasedhiya ing Request

voltase utawa frekuensi liyane 60Hz

afdfasdf

adfafd

adfadsf

adffasdg

Panggil Koleksi Flow sirah hydraulic RPM Tegangan Power Dhuwur
(M³ / h) (M) (R / min) (V) (KW)
1 50WQGS10-10-0.75 10 10 2900 380 0.75 43CM
2 50WQGS10-12-1.1 12 10 2900 380 1.1 43CM
3 50WQGS15-15-1.5 15 15 2900 380 1.5 58CM
4 65WQGS20-10-1.5 15 15 2900 380 1.5 58CM
5 50WQGS15-20-2.2 15 20 2900 380 2.2  
6 65WQGS25-15-2.2 25 15 2900 380 2.2  
7 80WQGS30-12-2.2 30 12 2900 380 2.2  
8 50WQGS20-25-3 20 25 2900 380 3  
9 65WQGS25-22-3 25 22 2900 380 3  
10 80WQGS35-15-3 35 15 2900 380 3  
11 65WQGS35-18-4 35 18 2900 380 4  
12 80WQGS45-15-4 45 15 2900 380 4  
13 100WQGS50-12-4 50 12 2900 380 4  
14 65WQGS40-20-5.5 40 20 2900 380 5.5  
15 80WQGS60-18-5.5 60 18 2900 380 5.5  
16 100WQGS65-15-5.5 65 15 2900 380 5.5  
17 80WQGS80-18-7.5 80 18 2900 380 7.5  
18 100WQGS100-15-7.5 100 15 2900 380 7.5  
19 100WQGS120-18-11 120 18 1450 380 11  
20 150WQGS150-15-11 150 15 1450 380 11  
21 100WQGS150-18-15 150 18 1450 380 15  
22 200WQGS200-15-15 200 15 1450 380 15  
23 150WQGS180-20-18.5 180 20 1450 380 18,5  
24 200WQGS250-15-18.5 250 15 1450 380 18,5  
25 150WQGS200-20-22 200 20 1450 380 22  
26 200WQGS300-15-22 300 15 1450 380 22  

 

WQGS (GWQ) Series:

drawing dimensi panginstalan WQGS (GWQ) seri non-cedhak pump motor submerged tetep.

fdh

 

Instalasi, Operation and Maintenance Instructions:

● Punika ingkang boten pareng kanggo narik kabel karo pasukan ing instalasi lan aman saka pump elektrik supaya kabel bejat lan delinking peserta kang mimpin kanggo normal  Gagal operasi lan malah Burns;

● Mangga mesthekake bener lan dipercaya Earthing kabel ing instalasi pump listrik. Punika ingkang boten pareng kanggo manungsa utawa kéwan kanggo pendekatan area banyu operasional  utawa tutul pump elektrik nalika digunakake. Supaya nyuda risiko elektrik kejut, mung bisa karo plug Earthing;

● operasi kakehan pareng;

● Ing kabel gadhah Pumps ora arep kurang saka 1.2 kaping saka wilayah pump elektrik;

● kumpa elektrik kudu fastened instalasi. Nanging kabel ora bisa ditekan utawa muter bebarengan karo pump elektrik sapisan iku diwiwiti;

● Sawise pump ora gawé banyu ing operasi, ing pump elektrik kudu dicenthang kanggo maksud apa rotasi mbalikke utawa katup mriksa ing tutuk stopkontak banyu kudu dicenthang kanggo maksud apa online ampas;

● Phase-kanggo-phase lan resistance jampel relatif lemah-kanggo-lemah saka motor pump elektrik kudu periksa rutin karo resistance ora luwih murah tinimbang 2MΩ. Yen ora, peralatan kudu disassembled kanggo pengawasan lan ndandani;

● Sawise setengah taun operasi normal ing kahanan apa dipuntetapaken, kumpa elektrik kudu dicenthang kanggo kondisi sealing kamar lenga. Sawise lenga wis emulsified utawa sedimented banyu metu, 10 # mesin lenga lan bagean segel mechanical kudu diganti ing proses pas wektune;

● Siji-ukuran gedhe karya repair kudu conducted sawise operasi normal kanggo setahun: bagean rusak kudu diganti, fasteners kudu dititi prikso lan  ndhuk kudu ditambah lan diganti kanggo mesthekake lubrication banget ing operasi normal;

● Mangga ngresiki pump elektrik lan ngilangke metu manik yen ora dienggo.

 

Analysis malfunction lan Penyisihan

malfunction analisis sabab cara eliminasi
aliran cupet utawa ora ana banyu item agul-agul 1.mistaken nyetel sembarang urutan loro phase saka sirkuit daya
2.openness lan nggenepi tutup outlet mrekso tutup
online 3.left ing pipo antarane tutup lan pump ndadekake angel kanggo mbukak tutup ing kalong udhara ing pipo
4.too kacepetan rotasi kurang mriksa sumber daya kanggo jurusan voltase
segel 5.excessive ring abrasion ngganti
Kapadhetan 6.high utawa viskositas ing Cairan ngganti Kapadhetan lan viskositas saka Cairan
7. pipe lan agul-agul blockage ngilangke alangan ing pipo lan glathi
boten stabil operasi pump elektrik boten seimbang kalebet 1.blade ngganti utawa operate wheel wawas
karusakan 2.bearing ngganti
operasi 3.overload nyetel tutup supaya elektrik pump kakehan
instalasi 4.sliding instalasi maneh
resistance jampel kurang 1.leakage ing mburi wiring saka kabel lan daya sirkuit nggancaraken lan pencet perkakas tightly
kabel karusakan 2cable utawa banyu ngetik saka sirah ngganti
3.mechanical segel abrasion ngganti
4.o-shaped ring segel tuwa lan Gagal ngganti
saiki gedhe banget 1.low voltase apa nyetel voltase apa
blockage 2.blade utawa macet-up alangan resik ing pipo lan Cairan
Kapadhetan 3.high utawa viskositas ing Cairan ngganti Kapadhetan lan viskositas saka Cairan
openness tutup 4.excessive nyetel tutup openness

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !