Centrifugal pangopènan pump dipérang dadi dhasar lan sekolah menengah, lan isi tartamtu bakal?

Centrifugal pangopènan pump dipérang dadi dhasar lan sekolah menengah, lan isi tartamtu bakal?

Centrifugal tingkat pump 1 isi pangopènan minangka nderek:

1) dipriksa kanggo nggawe manawa packing ora singkat, kelenjar adil, ora nyandhang lan bocor super krah;

2) mriksa apa ana apa looseness ing saben bagean bolt lan Utas slipping kedadean;

3) mriksa lubrication lan owah-owahan lenga;

4) mriksa apa nesu kopling karet ana ing kondisi apik;

5) mriksa Filter reresik.

 

Centrifugal pump tingkat 2 isi pangopènan minangka nderek:

1) kothak prewangan sadurunge lan sawise reresik, mriksa owah-owahan lenga, pelumas;

2) mriksa abrasion saka packing, yen perlu, ngganti packing ing;

3) mriksa semangat saka pump batang;

4) kondisi mriksa kopling lan concentric;

5) mriksa nyandhang disk imbangan;

6) mriksa resik utawa ngganti arah pump;

7) mriksa segel krah.


Post wektu: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat !