Cathetan instalasi kanggo stainless steel pump centrifugal multistage

Instalasi Cathetan kanggo Steel Multistage Centrifugal Pump:

1. Saka teknologi instalasi pump centrifugal multistage stainless steel, pipo nyedhot mbutuhake kondisi segel ketat, ora bisa duwe pipe bocor utawa bocor, digunakake bakal numpes jurusan vakum ing welingan banyu saka kumpa, nimbulaké output banyu pump iku suda, utawa bakal banget serius ngangsu. Amarga iku, kita kudu temen-temen nindakake proyek apik ing antarmuka saka pipo kanggo njamin kualitas konstruksi sambungan pipo.

2. Sampeyan kudu nuding metu sing nalika sirah lan suhu banyu saka stainless steel multistage pump centrifugal lan pipo centrifugal instalasi pump beda saka kahanan eksperimen, yen pengangkatan lokal luwih saka 300 meter utawa suhu banyu pompa ngluwihi 20 derajat Celsius, nilai diwilang bakal didandani. Sing, meksa atmosfer ing palin beda lan tekanan uap kebak ndhuwur suhu banyu 20 derajat Celsius.However, nalika suhu banyu iku ngisor 20 derajat Celsius, meksa uap kebak bisa dijarno.

3. Kanggo konfirmasi dhuwur instalasi pump (IE nyedhot). dhuwur iki nuduhake interval vertikal antarane lumahing banyu lan tengah-line saka sengseming pump. Kudu ora bakal bingung karo dhuwur nyedhot allowable. Ing dhuwur vakum diijini ing pump buku produk elucidation utawa nameplate nuduhake angka vakum ing bagean welingan saka pump. Sampeyan iki diukur nolak eksperimen ing atmosfer meksa normal lan suhu banyu 20 derajat Celsius. Ora mikir bab aliran banyu sawise pipe nyedhot wis dicocogaké. Ing dhuwur saka unit pump arep nilai lokal isih sawise saéngga dhuwur vakum dijupuk sawise mundhut saka baris nyedhot saka pipo nyedhot. Ing dhuwur saka unit pump ora bisa ngluwihi Nilai diwilang. Yen ora, water pump ora kumpa munggah.

4. impact saka cahya diwilang iku, -loss amarga resistance pipe saka pipo nyedhot. Mulane, iku luwih apik kanggo nganggo noto piping cedhak lan nginstal fittings sikut okehe. Iku uga kepikiran kanggo jumbuh ngatur pipo karo sawetara calibers kanggo ngurangi tingkat aliran ing pipo.


wektu Post: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat !