Apa sing cara test pump centrifugal?

新闻 2

Biasane, The Centrifugal Pump Test Kalebu Koleksi Test lan Factory Test:

Kumpa centrifugal test jinis testing

test Koleksi kalebu: test mlaku, test kinerja lan test captivation lan test geter gangguan, etc.

A: Tes mlaku

Nalika mlaku test, priksanen munggah suhu pump prewangan lan packing, bocor pump packing ing geter lan noise.About ring segel, disk imbangan, prewangan nyandhang lan luh ing panggonan kayata ing test mbukak Hangover Chad.

B: Tes kinerja

test kinerja kanggo nemtokake ngangkat saka pump, daya batang, hubungan antarane efficiency lan mili rate.Centrifugal pump diwiwiti saka nol aliran (paling) iku luwih saka nggunakake sawetara diukur iku 15% saka aliran maksimum; pump aliran Campuran , pump aliran sumbu lan vortex pump wiwitan tutup kanthi mbukak, ing paling 15% kurang saka titik measurement.Measuring tingkat aliran minimal kudu seragam ing kabèh kurva pump centrifugal lan vortex kumpa luwih saka 13 nilai, pump aliran sumbu, mixed -flow kumpa luwih saka 15 TCTerms.

C: test Cavitation

test Cavitation digunakake kanggo nemtokake hubungan antarane sangu cavitation kritis lan flow.Or digunakake kanggo verifikasi sangu cavitation kritis kurang saka utawa witjaksono kanggo pranata pump saka sangu cavitation perlu.

Kumpa centrifugal test test pabrik

test pabrik digunakake kanggo mriksa apa kinerja kumpa centrifugal wis salaras kanggo syarat sadurunge padha ninggalake test .Pabrik pabrik pump centrifugal mung umum bisa ing orane katrangan saka aliran cilik TCTerms, lalu lintas, TCTerms aliran gedhe

Luwih saka telung aliran kanggo nyoba lan mriksa kepala pump lan daya.


Post wektu: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat !