за нас

Профил на компанијата

Шангај SOG Пумпи копродукции, Ltd е основана во 2005 година е посветен на производство на високо-квалитетни пумпи и ангажирани во обезбедување "со висок квалитет, висока ефикасност, заштеда на енергија и еколошки-пријателски" pumps.It е иновативна водечките претпријатија во Кина во областа на центрифугална пумпа од нерѓосувачки челик и потопна пумпа за отпадна вода.

водечки производ SOG е CDL & CDLF серија вертикална нерѓосувачки челик центрифугална пумпа, CHL & CHLF серија хоризонтална нерѓосувачки челик центрифугална пумпа, CQB & ZCQ серија од нерѓосувачки челик магнетни пумпа, И.Х. & CZ & З серија од нерѓосувачки челик хемиски пумпа, QBY серија дијафрагмата пумпа, WQP серија од нерѓосувачки челик Потопна пумпа за отпадна вода, WQGS серија тешки сечење пумпа за отпадна вода, SGL & SGW серија гасоводот центрифугална пумпа и пумпата на системот и контрола system.which е широко се користат во станбени, комерцијални и индустриски воден транспорт. Индустриски течности третман, заштита на животната средина, вода и отпадни води третман и други области.

" SOG нека проток на вода повеќе прекрасни " Со цел да се постигне висок квалитет на експерти пумпата, SOG води меѓународните стандарди, интегрира напредни технички ресурси, се постојано технолошки реформи и иновации за подобрување на технолошко ниво пумпата. " Квалитетот е од одговорност, чесност создава вредност, како и почитување е понудената иднина  " е основната вредност на SOG. Предвидува клиенти со ефективни пумпи и услуги е примарна одговорност на нас.

Интегритет е основа на претпријатието, r espect е основа за хармонична соработка. Ние ги почитуваме секој интереси и барања, бараат заедничка основа, додека зградата на разликите и да се постигне понудената резултати кај клиентите, вработените и партнерите во развојот. така што се изгради одржлив синџирот на корпоративна вредност.

Гледајќи напред кон иднината, SOG ќе продолжи да се развива националната индустрија. Со духот на постигнување на визијата за " Изградба на се почитуваат  на претпријатието ". SOG е посветена на подобрување и искористување на  водните ресурси и животната средина на човекот ...

Добредојдовте сала

Добредојдовте сала

остатокот соба

остатокот соба
Business Team

Business Team

пумпа дивизија

пумпа дивизија
нашата канцеларија

нашата канцеларија

Во странство на тимот

Во странство на тимот

WhatsApp Online Chat !