корпоративна култура

e21598ad

SOG C orporate  М ission: Ајде сите земји на SOG живеат подобар живот.

Имајте на континуирано подобрување на способностите и вредностите на вработените во шест точка, кариера, раст, богатство, семејство, здравје, љубов и dedication.Let сите земји на SOG се добие двојно среќа и материјал и духовен аспект.

 

SOG C orporate V ision: Изградба на се почитуваат на претпријатието

★ континуирано обезбедување "со висок квалитет, висока ефикасност, високата цена перформанси" пумпа производи; Обезбедување на услуги кои ги надминуваат очекувањата на клиентите и да се создаде максимална вредност за клиентите.

★ стане најатрактивните компанија во очите на вработените, и да ја направат одлични вработени и партнери станат ко-партнери.

★ стане "Кина-доверба достоен решение пумпа специјалист", придонес за развој на пумпа индустрија!

★ ние сме посветени на промовирање на кинеската традиционална култура и образование за социјална заштита, и да се направи придонес во реализацијата на кинески сон!

 

SOG Основната вредност: концентрација, иновации, доверба, акција, PK

 

SOG корпоративни цели: првиот петгодишен план од 2017-2021

2018 година: Завршено изградба на студирањето организација

2019: Завршено колективизацијата на SOG.

2020: Основана е една работа-тим не помалку од 60 people.Train повеќе од 20 "професионални специјалните сили" и 10 менаџери воопшто; железничка повеќе од 10 ко-партнери кои годишен приход повеќе од 300.000 јени, а годишниот приход на сите членови SOG надминува 100.000 бизнис скала RMB.The достигне 100 милиони јени.

2021: Вкупно развие повеќе од 30 стратешки партнери, да им помогне да се обучуваат 100 "индустриски професионалци". Вкупно над 350.000 јени ќе бидат донирани на друштва за социјална заштита

Се стремиме да се заврши поделбата на сунѓер SOG група доаѓаат во пазарот пред 2021 година.

 

SOG C orporate P rinciples:

Прв клиент, вработените прво;

Во согласност со зборови и дела 

Никогаш не купуваат иднина за краткорочни придобивки

Бидете искрени и да живее со достоинство


WhatsApp Online Chat !