Центрифугална пумпа одржување е поделена во основните и во средните училишта и на одредена содржина ќе бидат вклучени?

Центрифугална пумпа одржување е поделена во основните и во средните училишта и на одредена содржина ќе бидат вклучени?

Центрифугална пумпа ниво 1 содржината одржување, како што следува:

1) да се провери да бидете сигурни дека амбалажата не е краток, жлезда бил непристрасен, нема абење и истекување е супер јака;

2) да се провери дали постои било каква широчината на секој дел Болт и конец лизгање феномен;

3) проверка на подмачкување и промена на маслото;

4) да се провери дали за спојување на гумена заптивка се во добра состојба;

5) проверка на чистење на филтерот.

 

Центрифугална пумпа ниво 2 содржини одржување, како што следува:

1) со лого полето за пред и после чистење, проверете промена на масло, маст;

2) проверка на абразија на пакување, доколку е потребно, промена на пакувањето;

3) проверка на интензитет на вратило пумпа;

4) состојба проверка за спојување и концентрични;

5) да се провери носат рамнотежа диск;

6) да се провери чисти или да го замени лежишта пумпа;

7) да се провери печат јака.


Време на мислењето: Јуни-28-2018
WhatsApp Online Chat !