Kulturë korporative

e21598ad

SOG C ORPORATE  M isioni: Të gjithë anëtari i SOG jetojnë një jetë më të mirë.

Të mbajtur përmirësimin e vazhdueshëm të aftësive dhe vlerave të punonjësve në gjashtë pikë, karriera, rritja, pasuria, familja, shëndeti, dashuria dhe dedication.Let gjithë anëtari i SOG marrë lumturi të dyfishtë si materiale dhe shpirtërore aspekt.

 

SOG C ORPORATE V ision: Ndërtimi i një respektuar ndërmarrje

★ vazhdimisht të sigurojë "cilësi të lartë, efikasitet të lartë, me kosto të lartë të performancës" produkte pompë; Ofrimi i shërbimeve që tejkalojnë pritjet e konsumatorëve dhe për të krijuar vlera maksimale për klientët.

★ bëhet kompania më tërheqëse në sytë e punonjësve, dhe të bëjnë punonjësit shkëlqyer dhe partnerët bëhen bashkë-partnerë.

★ bëhet "China denjë-trust pompë zgjidhje specialist", kontribut zhvillimi për industrinë pompë!

★ Ne jemi të angazhuar për promovimin e kulturës tradicionale kineze dhe arsimit mirëqenies publike, dhe të bëjnë kontribute në realizimin e ëndrrës kineze!

 

SOG Vlera Core: Përqendrimi, risi, besimi, veprim, PK

 

SOG Goals Corporate: plani i parë pesëvjeçar nga 2017-2021

2018: përfunduar ndërtimin e organizatës duke studiuar

2019: Kompletuar kolektivizimin e SOG.

2020: Krijuar një operacion-ekip jo më pak se 60 people.Train më shumë se 20 "forcave profesionale speciale" dhe 10 drejtorë të përgjithshëm; Trajnimi më shumë se 10 bashkë-partnerët e të cilëve të ardhurat vjetore më shumë se 300.000 RMB, si dhe të ardhurat vjetore të të gjithë anëtarëve te GOS tejkalon 100,000 RMB.The shkallë të biznesit arrin 100 milionë RMB.

2021: Total zhvilluar më shumë se 30 partnerë strategjikë, të ndihmojë ata për të trajnuar 100 "profesionistëve të industrisë". Total prej mbi 350,000 RMB do t'i dhurohen ndërmarrjeve të mirëqenies publike

Përpiqen për të përfunduar ndarja sfungjer i grupit SOG të hyjë në tregun e parë 2021.

 

SOG C ORPORATE P rinciples:

Konsumatorit të parë, stafi i parë;

Qëndrueshme në fjalë dhe vepra 

Asnjëherë mos blej një të ardhme për përfitime afat-shkurtër

Jini të ndershëm dhe të jetojnë me dinjitet


WhatsApp Online Chat !