Lajme

 • SOG makes Water Flow more wonderful

        Shanghai SOG Pump Co., Ltd. (abbreviated as SOG) was founded in 2005. It’s dedicated to manufacture high-quality pumps and engaged in  providing “high-quality, high-efficiency, energy-saving, and environmental-friendly” pumps. It is the Innovative leading en...
  Lexo më shumë
 • WQGS sewage pump malfunction analysis and elimination

    Installation, operation and maintenance tips   ●It is forbidden to pull cables with force in the installation and removal of electric pump to aovid wires breaking and joint delinking which lead to normal operation failure and even burns; ●Please ensure correct and reliable cable eart...
  Lexo më shumë
 • SOG makes flow more powerful

  Life is born of water, the flow bring water more powerful. The condensation of human wisdom creats the pump. like a heart, giving the world nourishment, and endless life. SOG Specializing in pumps, is committed to quality and service. SOG Established in 2005, It is a subsidiary of Shanghai Rab...
  Lexo më shumë
 • Installation note for vertical inline pump?

          Installation note for vertical inline pump? 1 Do not let the pump subjected to the-pipeline weight in erection, or it may be easy to be made damaged. 2 Both pump and motor are integrally structured and calibrated by the manufacture, so there is no need to adjust them,...
  Lexo më shumë
 • horizontal chemical process pump characteristics

      General Description   CZ series chemical process pump are horizontal, single stage, end suction type centrifugal pumps,It was designed according to international standard ISO2858 ,size and performance meet ASME B73.1.ISO 05199. series. Can-transferring  liquids like low or hig...
  Lexo më shumë
 • If Pump Failure, What’s is the Cause Reason and Solution.

    The Pump failure, cause reason and solution. 1. The pump can’t suction water and Pressure gauge is pumping ceaselessly. Reason: 1) Water filling isn’t enough  2) Air trapping in pump chamber,  then pipe are leaking. Solution: 1) Fill the water sufficiently  2)Check pipeline and eliminate a...
  Lexo më shumë
 • Shënimet e instalimit për çelik inox pompë centrifugale shumëshkallëshe

  Shënimet e instalimit për çelik inox pompë centrifugale shumëshkallëshe

  Shënimet e instalimit për Stainless Steel shumëshkallëshe pompë centrifugale: 1. Nga çelik shumëshkallëshe centrifugale teknologji instalimit pompë, tub thithje kërkon një kusht të rreptë vulë, nuk mund të ketë rrjedhje tub ose rrjedhje, përndryshe ajo do të shkatërrojë shkallën vakum në i ujit ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë centrifugale mënyra provë pompë?

  Cilat janë centrifugale mënyra provë pompë?

  Zakonisht, centrifugale Pump Test përfshijnë llojin Test dhe fabrika Test: Pompa centrifugale Testi ─ lloj testimi Lloji Testi përfshin: running provë, test performancës dhe testin robërisë dhe zhurma provë dridhje, etj Një: testi running Kur drejtimin provë, duhet të kontrolloni rritja temperatura e pompë ...
  Lexo më shumë
 • mirëmbajtja centrifugale pompë është i ndarë në fillore dhe të mesme, dhe përmbajtja specifike do të përfshihen?

  mirëmbajtja centrifugale pompë është i ndarë në fillore dhe të mesme, dhe përmbajtja specifike do të përfshihen? Centrifugale niveli pompë 1 Përmbajtja e mirëmbajtjes si më poshtë: 1) kontrolloni për t'u siguruar që paketimi nuk është e shkurtër, gjëndër paanshëm, nuk veshin dhe rrjedhje është jakë super; 2) kontrolloni nëse ka ...
  Lexo më shumë
 • Warning! Pompa kemi këtë situatë duhet të ndalojë menjëherë!

  "Nëse gjeni ndonjë nga pikat e mëposhtme duhet të ndaluar pompë" (1) pompë të ketë rrjedhje të ujit; (2) kur motor pompë pi ose kap zjarri; (3) pompë kanë zë jonormale; (4) kur temperatura duke ngrihet-shumë shpejt ose pi; (5) Kur pompë të ketë dridhje të fortë;
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !