mirëmbajtja centrifugale pompë është i ndarë në fillore dhe të mesme, dhe përmbajtja specifike do të përfshihen?

mirëmbajtja centrifugale pompë është i ndarë në fillore dhe të mesme, dhe përmbajtja specifike do të përfshihen?

Centrifugale niveli pompë 1 Përmbajtja mirëmbajtjes si më poshtë:

1) kontrolloni për t'u siguruar që paketimi nuk është e shkurtër, gjëndër paanshëm, nuk veshin dhe rrjedhje është super jakë;

2) kontrolloni nëse ka ndonjë liri në çdo pjesë rrufe në qiell dhe fije rrëshqitje fenomen;

3) të kontrolluar lubrifikimit dhe ndryshim vaj;

4) të kontrolluar nëse rondelë bashkim gome janë në gjendje të mirë;

5) kontrolloni filtrin e pastrimit.

 

Centrifugale niveli pompë 2 Përmbajtja mirëmbajtjes si më poshtë:

1) kuti mbajtur para dhe pas pastrimit, shikoni ndryshimin e naftës, yndyrat;

2) kontrolloni konsumuarit e paketimit, nëse është e nevojshme, të ndryshuar paketim;

3) kontroll vrullin e bosht pompë;

4) kusht kontroll bashkues dhe koncentrik;

5) kontrolloni veshin disk bilancit;

6) të kontrolluar të pastër ose të zëvendësojë kushineta pompë;

7) kontrolloni vulën jakë.


Ora Post: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat !