Shënimet e instalimit për çelik inox pompë centrifugale shumëshkallëshe

Shënimet e instalimit për çelik shumëshkallëshe pompë centrifugale:

1. Nga çelik shumëshkallëshe centrifugale teknologji instalimit pompë, tub thithje kërkon një kusht të rreptë vulë, nuk mund të ketë rrjedhje tub ose rrjedhje, përndryshe ajo do të shkatërrojë shkallën vakum në gji e ujit të pompë, shkaktojnë prodhimi i ujit pompë është reduktuar, ose ajo do të shumë serioze për të mbushur ujë. Prandaj, ne duhet zell të bëjmë një punë të mirë në ndërfaqen e tubacionit për të siguruar cilësinë e ndërtimit të lidhjes të tubacionit.

2. Ajo duhet të theksohet se kur koka dhe temperatura e ujit e çelik inox pompë shumëshkallëshe centrifugale dhe tubacionit instalimit centrifugale pompë janë të ndryshme nga kushtet eksperimentale, nëse lartësi lokale është më shumë se 300 metra, ose temperatura e derdhur e ujit kalon 20 gradë Celsius, vlera e llogaritur do të korrigjohet. Që është presion atmosferik me lartësi të ndryshme dhe presioni i ngopur avullit sipër temperatura e ujit 20 gradë Celsius.However, kur temperatura e ujit është nën 20 gradë celsius, presioni i ngopur me avull mund të jenë të vogël.

3. Për të konfirmuar lartësinë e instalimit pompë (dmth thithje). Kjo lartësi referohet intervalin vertikale ndërmjet sipërfaqe të ujit dhe në qendër-line të pompë shtytës. Kjo nuk duhet të ngatërrohet me lartësinë e lejueshme thithje. Lartësia vakum lejuar në pompë uji librin sqarim produkt ose etiketën tregon vlerën vakum në seksionin gji të pompë uji. Ajo është matur duke ndalur eksperimentin nën presion normal atmosferik dhe temperatura e ujit prej 20 gradë Celsius. Ajo nuk mendojnë për rrjedhjen e ujit pas tub thithje po kompletohet. Lartësia e njësisë pompë duhet të jetë vlera lokale e mbetur pas lejimit lartësia vakum të zbritet pas humbjes së linjës thithje të tub thithje. Lartësia e njësisë pompë nuk mund të kalojë vlerën e llogaritur. Përndryshe, pompë uji nuk do të pompë deri.

4. Ndikimi i vlerës së llogaritur është kreu -loss për shkak të rezistencës tub e tub thithje. Prandaj, është e këshillueshme për të miratuar marrëveshjen shkurtër tubacioneve dhe instaluar pajisje bërryl sa më shumë që të jetë e mundur. Ajo është gjithashtu e mundshme për të rregulluar në mënyrë të përshtatshme tuba me disa kalibrave për të ulur normën e rrjedhës në tubacione.


Ora Post: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat !