Urang Nyadiakeun Kongrés

Pikeun loba widang kawas widang industri, kota jeung konstruksi.

Shanghai Fithri ngompa Co., Ltd. diadegkeun dina 2005. Hayu urang dedicated ka rancang numput kualitas luhur sarta dina aktipitas méré "-kualitas luhur, luhur-efisiensi, tanaga-hemat, sarta lingkungan-friendly" pumps.It teh usaha ngarah Inovatif di china di widang baja pompa centrifugal steel sarta pompa kokotor submersible.

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !