Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shanghai Fithri ngompa Co., Ltd. diadegkeun dina 2005. Hayu urang dedicated ka rancang numput kualitas luhur sarta dina aktipitas méré "-kualitas luhur, luhur-efisiensi, tanaga-hemat, sarta lingkungan-friendly" pumps.It teh usaha ngarah inovatif di china di widang baja pompa centrifugal steel sarta pompa kokotor submersible.

produk ngarah Fithri urang téh CDL & CDLF runtuyan nangtung stainless steel multilengkah pompa centrifugal, CHL & CHLF runtuyan horizontal stainless steel multilengkah pompa centrifugal, CQB & ZCQ runtuyan stainless steel pompa magnét, Ihh & CZ & za runtuyan pompa stainless steel kimia, QBY runtuyan pompa diafragma, runtuyan WQP stainless steel pompa Submersible kokotor, WQGS runtuyan beurat-tugas pompa motong kokotor, SGL & SGW pipa runtuyan pompa centrifugal sarta sistem pompa jeung kontrol system.which ieu loba dipaké dina angkutan cai padumukan, komérsial sarta industri. cairan Industrial treatment, panyalindungan lingkungan, cai jeung cai kokotor perlakuan jeung widang séjénna.

" Fithri hayu aliran cai beuki éndah " Dina raraga ngahontal ahli kualitas luhur pompa urang, Fithri ngabalukarkeun standar internasional, integrates sumberdaya canggih teknis, ulah reformasi terus téhnologis sarta inovasi pikeun ngaronjatkeun tingkat téhnologis pompa urang. " Quality asalna tina tanggung jawab, kajujuran nyiptakeun nilai, jeung hormat teh win win kahareup  " ngarupakeun nilai inti Fithri. Customer Provid kalawan numput sarta jasa kos-éféktif mangrupa tanggung jawab utama urang.

Integritas téh pondasi perusahaan, r espect mangrupa yayasan pikeun gawé babarengan harmonis. Urang hormat unggal kapentingan jeung tungtutan, neangan taneuh biasa bari ngawangun béda, sarta ngahontal hasil win-win di golongan para nasabah, pagawé, jeung mitra dina pangwangunan. ku kituna ngawangun ranté nilai perusahaan sustainable.

Pilari maju ka hareup, Fithri bakal neruskeun ngembangkeun industri nasional. Kalawan sumanget ngahontal visi " Bangun nu dimangfaatkeun  perusahaan ". Fithri geus komitmen pikeun perbaikan sarta utilization pikeun  sumber cai jeung lingkunganana manusa ...

Wilujeng sumping Aula

Wilujeng sumping Aula

sésana Room

sésana Room
Tim bisnis

Tim bisnis

Divisi pompa

Divisi pompa
kantor kami

kantor kami

Tim luar negeri

Tim luar negeri

WhatsApp Online Chat !