CDL nangtung multilengkah steel Steel centrifugal Kongrés - Cina Shanghai Fithri ngompa

CDL nangtung multilengkah steel Steel centrifugal Kongrés

Ngompa Description:

CDL / CDLF mangrupakeun jenis nangtung products.It multi-fungsi bisa dipake pikeun nepikeun rupa-rupa médium tina cai ketok pikeun cairan industri dina suhu béda jeung kalawan laju aliran béda jeung tekanan. tipe CDL téh lumaku keur conveying cairan non-corrosive, bari CDLF téh cocog pikeun cairan rada corrosive.


jéntré produk

Tags produk

pompa Pedaran

CDL mangrupakeun jenis nangtung non-diri priming pompa centrifugal multilengkah, nu geus disetir ku motor listrik standar. Motor kaluaran aci langsung nyambung jeung aci pompa ngaliwatan gandeng a. The silinder tekanan-tahan jeung geus ditangtukeun antara sirah pompa na inlet & bagian outlet sareng bolts tetep. The inlet na outlet anu lokasina di handap pompa di pesawat nu sami. jenis ieu pompa bisa dilengkepan hiji papayung calakan mun éféktif nyegah tina garing-jalan, kaluar-of-fase jeung overload.

 

Kaayaan operasi

1) Ipis, bersih, non-kaduruk jeung non-ngabeledug cairan nu ngandung teu granules solid sarta serat. 

2) hawa Liquid: tipe hawa Normal: -15 ℃ ~ + 70 ℃; Panas tipe cai: -15 ℃ ~ + 120 ℃

3) ambient suhu: nepi ka + 40 ℃

4) Luhurna: nepi ka 1000m

5) Lamun dénsitas atanapi viskositas midiyeum rambatan ngaleuwihan nu di cai, perlu pikeun milih motor nyetir ti luhur-daya.

6) PH 5-8

 

Range kinerja

Kapasitas: 2 nepi ka 500 m ³ / h

Sirah: 15 nepi ka 195 m

Efisiensi: 72% nepi ka 92,5%

Speed ​​rotasi: 2900 r / mnt

Kakuatan: 0,37 nepi ka 15 kw

NPSH: 1,8

tungtutan husus bisa disawalakeun.  

 

aplikasi

1) Supply Cai: filter cai sarta angkutan di Waterworks, boosting pipa utama, boosting dina wangunan luhur-naékna.

2) Industrial boosting: prosés cai ngocor sistem, sistem diberesihkeun, sistem cuci-tekanan tinggi, sistem tarung seuneu.

3) Industrial Liquid Conveying: cooling sarta sistem hawa-udar, suplai cai alat keur ngagolakkeun sarta sistem condensing, Tujuan mesin-pakait, asam sarta alkali.

4) Treatment Cai: Sistim filtration ultra,

5) Reverse Osmosis System,

6) Panyulingan System, SEPARATOR, kolam renang 

7) Irigasi: irigasi lemah keur pertanian, menyemprot irigasi, dripping irigasi. 

 

motor

1. hawa Full-enclosed tiis ngetik dua-kutub motor baku

2. kelas Protection: IP55

3. kelas insulasi: F

4. Standar tegangan: 50Hz: 1 x 220-230 / 240V
                                        3 x 200-220 / 346-380V
                                        3 x 220-240 / 380-415 V
                                        3 x 3 80-415 V

Performance kurva

kaayaan di handap nu merenah pikeun ngagambarkeun kurva kinerja ditémbongkeun bellow:

1. Sadaya ngagambarkeun kurva anu dumasar kana nilai diukur tina 50Hz: konstan speed motor 2900rpm atanapi 2950rpm.

2. kasabaran kurva di conformity kalawan ISO 9006 papiliun A.

3. ukur dipigawé kalawan 20 ℃ cai hawa-gratis. viskositas kinematic of mm 2 / detik.

4. operasi pompa wajib tingal wewengkon kinerja tandana kurva thickened pikeun nyegah overheating alatan teuing leutik laju aliran atanapi overload motor alatan laju aliran badag teuing.

 

Simbol modél

图片 3

 

2312weas 23123fadfa


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !