CHL horisontal multilengkah steel Steel centrifugal Kongrés - Cina Shanghai Fithri ngompa

CHL horisontal multilengkah steel Steel centrifugal Kongrés

Ngompa Description:

CHL / CHLF mangrupakeun jenis products.It multifunctional bisa dipaké pikeun nepikeun rupa-rupa médium tina cai ketok pikeun cairan industri dina suhu béda jeung kalawan laju aliran béda jeung tekanan. tipe CHL téh lumaku keur conveying cairan non-corrosive, bari CHLF téh cocog pikeun cairan rada corrosive.


jéntré produk

Tags produk

pompa Pedaran

CHL steel Steel horisontal multilengkah centrifugal numput numput priming non-diri dipaké pikeun transporting cair. Aranjeunna digolongkeun jadi dua rupa: tipe silinder sarta tipe sectional. aranjeunna ngadopsi motor horizontal na Galunggung segel mékanis, nu ngajadikeun gaganti nu leuwih merenah. Bagian overflowing tina pompa prosés horizontal nyaeta nyieun tina stainless steel 304, lumaku pikeun sedeng lampu-korosi. Gumantung efisiensi tinggi, kinerja nyimpen énergi, kualitas dipercaya, rupa-rupa usable, produk urang nampi popularitas hébat sanggeus dibuka.

 

Kaayaan operasi

1) Ipis, bersih, non-kaduruk jeung non-ngabeledug cairan nu ngandung teu granules solid sarta serat. 

2) hawa Liquid: tipe hawa Normal: -15 ℃ ~ + 70 ℃; Panas tipe cai: -15 ℃ ~ + 120 ℃

3) ambient suhu: nepi ka + 40 ℃

4) Luhurna: nepi ka 1000m

5) Lamun dénsitas atanapi viskositas midiyeum rambatan ngaleuwihan nu di cai, perlu pikeun milih motor nyetir ti luhur-daya.

6) PH 6.5-8.5

 

Range kinerja

Kapasitas: Q nepi ka 32 m³ / h

Sirah: H nepi ka 88 m

Hawa: ka 110 ℃
Speed ​​rotasi: n 2900 rpm atanapi 3500 rpm

Kakuatan: P nepi ka 55 kw * 2

tungtutan husus bisa disawalakeun.  

 

aplikasi

1) sistem conditioner Air

2) Aquaculture

3) sistem cooling

4) aplikasi Lingkungan

5) ngolah Cai (purifikasi cai)

6) fértilisasi / Sistim Ngukur  

7) aplikasi husus lianna 

 

motor

1. hawa Full-enclosed tiis ngetik dua-kutub motor baku

2. kelas Protection: IP55

3. kelas insulasi: F

4. Standar tegangan: 50Hz: 1 x 220-230 / 240V

                                      3 x 200-220 / 346-380V

                                      3 x 220-240 / 380-415 V

                                      3 x 380-415 V

Simbol modél

111dasd

Preformance kurva

1111ghf

Data teknis 

性能 参数 表


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !