Taros Kami

Simkuring boga pompa Anjeun keur pilari

Taros Kami!

Pikeun unggal tugas conveying aya solusi katuhu. Urang bakal senang pikeun mantuan Anjeun sareng sadaya patarosan sabudeureun subjek ngompa jeung nasihat kompeten. Urang kasampak maju ka panalungtikan Anjeun.

alamat

Jin Shan Industrial Parabot tina Shanghai, Cina

telepon

Mob: +86 15921388472

Whatsapp: +86 15850389732

Skype: chaars.wang QQ: 2853575358

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !