Budaya perusahaan

e21598ad

Fithri C orporate  M ission: Hayu sadaya anggota Fithri hirup hiji hirup hadé.

Tetep pamutahiran sinambung abilities tur nilai karyawan 'dina genep titik, karir, kamekaran, kabeungharan, kulawarga, kaséhatan, cinta na dedication.Let sakabeh anggota Fithri ménta kabagjaan ganda duanana bahan jeung aspék spiritual.

 

Fithri C orporate V ision: Ngawangun hiji dimangfaatkeun perusahaan

★ terus nyadiakeun "kualitas luhur, efisiensi tinggi, ongkos tinggi kinerja" produk pompa; Nyadiakeun layanan nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén 'na nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.

★ Janten pausahaan paling pikaresepeun dina panon karyawan, tur nyieun karyawan alus teuing jeung mitra jadi ko-mitra.

kontribusi ngembangkeun ★ Janten "Cina pantes-trust solusi pompa spesialis", pikeun industri pompa!

★ Urang téh committed mun kampanye budaya tradisional Cina jeung atikan karaharjaan umum, sarta nyieun kontribusi ka realisasi ngimpi Cina!

 

Fithri Core Niley: Konsentrasi, inovasi, amanah, aksi, PK

 

Fithri Goals Tarumanagara: rencana lima taun munggaran ti 2017-2021

2018: réngsé pangwangunan organisasi diajar

2019: réngsé éta collectivization of Fithri.

2020: Didirikeun hiji operasi-tim teu kurang ti 60 people.Train leuwih ti 20 "pasukan husus profésional" na 10 manajer umum; Train leuwih ti 10 ko-mitra saha panghasilan taunan leuwih ti 300.000 RMB, sarta panghasilan taunan sadaya anggota Fithri ngaleuwihan 100.000 skala bisnis RMB.The ngahontal 100 juta RMB.

2021: Total ngamekarkeun leuwih ti 30 mitra strategis, ngabantu ka ngalatih 100 "professional industri". Jumlahna aya leuwih 350.000 RMB bakal disumbangkeun ka undertakings karaharjaan umum

Narékahan pikeun ngalengkepan division bolu tina grup Fithri datangna kana pasar saméméh 2021.

 

Fithri C orporate P rinciples:

Customer heula, staf munggaran;

Konsisten dina kecap tur amal 

Pernah meuli ka hareup pikeun kauntungan jangka pondok

Jujur tur hirup kalawan harkat


WhatsApp Online Chat !