WQGS Submersible kokotor Kongrés - Cina Shanghai Fithri ngompa

WQGS Submersible kokotor Kongrés

Ngompa Description:

WQGS na GWQ runtuyan non-bakiak numput motor submerged anu mastikeun dirancang, dijieun na dites nurutkeun standar nasional relatif sipatna lumaku pikeun cai limbah komérsial, cai limbah sapopoé, sistem drainase cai limbah kota.


jéntré produk

Tags produk

Range kinerja

Max. Aliran: 300m³ / h 

Max.Head: 20 m

 

wates aplikasi

hawa 1. ambient: 0-40 ℃

2. Maximum hawa cair + 40 ℃

3. tingkat PH ti 4-10

4. Maximum dénsitas cair 1.2 * 10kg / m³

5. frékuénsi Power nya 50Hz. tegangan nominal nya 220VAC pikeun fase tunggal

                                                 Sarta 380VAC pikeun tilu fase jeung rentang ti -100% nepi ka 10%.

6. jero immersion ti 0.5m-5m

 

Widang aplikasi

WQGS runtuyan non-bakiak submerged numput motor anu lumaku pikeun ngurangan tina cai limbah ema serius di pabrik jeung situs komérsial, kokotor stasiun draining di wewengkon padumukan, sistem drainase di kota tutuwuhan perlakuan cai runtah, stasiun draining keur pertahanan sipil, suplai cai di ketok tutuwuhan cai, ngurangan kokotor dina rumah sakit sarta hotél, situs pangwangunan proyék kota, eksplorasi, Pertambangan, désa kolam renang métana, irigasi tatanén jeung sajabana ka nganterkeun cai limbah sarta polutan ngandung granules, kitu ogé cai beresih jeung mediums corrosive. 

 

Fitur

1.Insulation kelas: F

2.The cai-tahan impeller of QT 450-10 bahan.

extension aci baja 3.Stainless, carbide ganda -sides sealing mékanis.

4.Double channel impeller, kapasitas aliran alus, kinerja hidrolik alus teuing.

 

Pilihan Sadia dina Request

tegangan atawa frequency sejenna nyaeta 60HZ

afdfasdf

adfafd

adfadsf

adffasdg

jumlah ngetik aliran sirah hidrolik rpm Voltaseu kakuatan luhur
(M³ / h) (M) (R / mnt) (V) (KW)
1 50WQGS10-10-0.75 10 10 2900 380 0,75 43CM
2 50WQGS10-12-1.1 12 10 2900 380 1.1 43CM
3 50WQGS15-15-1.5 15 15 2900 380 1.5 58CM
4 65WQGS20-10-1.5 15 15 2900 380 1.5 58CM
5 50WQGS15-20-2.2 15 20 2900 380 2.2  
6 65WQGS25-15-2.2 25 15 2900 380 2.2  
7 80WQGS30-12-2.2 30 12 2900 380 2.2  
8 50WQGS20-25-3 20 25 2900 380 3  
9 65WQGS25-22-3 25 22 2900 380 3  
10 80WQGS35-15-3 35 15 2900 380 3  
11 65WQGS35-18-4 35 18 2900 380 4  
12 80WQGS45-15-4 45 15 2900 380 4  
13 100WQGS50-12-4 50 12 2900 380 4  
14 65WQGS40-20-5.5 40 20 2900 380 5,5  
15 80WQGS60-18-5.5 60 18 2900 380 5,5  
16 100WQGS65-15-5.5 65 15 2900 380 5,5  
17 80WQGS80-18-7.5 80 18 2900 380 7,5  
18 100WQGS100-15-7.5 100 15 2900 380 7,5  
19 100WQGS120-18-11 120 18 1450 380 11  
20 150WQGS150-15-11 150 15 1450 380 11  
21 100WQGS150-18-15 150 18 1450 380 15  
22 200WQGS200-15-15 200 15 1450 380 15  
23 150WQGS180-20-18.5 180 20 1450 380 18,5  
24 200WQGS250-15-18.5 250 15 1450 380 18,5  
25 150WQGS200-20-22 200 20 1450 380 22  
26 200WQGS300-15-22 300 15 1450 380 22  

 

WQGS (GWQ) Series:

gambar dimensi pamasangan WQGS (GWQ) séri non-nutup pompa motor submerged dibereskeun.

fdh

 

Instalasi, Operasi na Purwokerto Parentah:

● Éta anu dilarang narik kabel jeung gaya di instalasi tur ngaleupaskeun pompa listrik ulah kawat megatkeun jeung delinking gabungan nu ngakibatkeun normal  gagalna operasi sarta malah nundutan;

● Mangga mastikeun bener jeung dipercaya earthing sambungan kabel dina pamasangan pompa listrik. Hal ieu dilarang keur manusa atawa sato pikeun kaanggo aréa cai operasional  atawa tutul pompa listrik lamun eta berpungsi. Dina raraga ngurangan resiko shock listrik, éta ngan bisa disambungkeun jeung colokan earthing;

● operasi overload geus dilarang;

● The kabel pakait sareng numput teu kedah kirang ti 1,2 kali tina aréa pompa listrik;

● The pompa listrik kudu fastened di instalasi. Tapi dina kabel teu bisa stressed atawa muterkeun bareng jeung pompa listrik sakali deui ieu dimimitian;

● Sakali pompa nu teu ngahasilkeun cai di operasi, pompa listrik kudu dipariksa pikeun sagala rotasi sabalikna atawa klep dipariksa di muara outlet cai kudu dipariksa pikeun sagala hawa residual;

● Phase-to-fase jeung lalawanan insulasi relatif taneuh-to-taneuh tina motor tina pompa listrik kudu inspected on rutin jeung lalawanan henteu leuwih handap 2MΩ. Upami teu kitu, alat-alat kudu disassembled keur inspeksi sarta perbaikan;

● Saatos satengah taun operasi normal dina kaayaan gawé diatur, pompa listrik kudu dipariksa pikeun kaayaan sealing kamar minyak. Sakali minyak anu emulsified atanapi sedimented cai asalna kaluar, 10 # mesin minyak jeung bagian segel mékanis kudu diganti cara di luhur timely;

● Hiji skala badag karya perbaikan kudu dipigawé sanggeus operasi normal pikeun sataun: bagean dipaké kudu diganti, fasteners kudu inspected na  pelumas kudu supplemented na diganti pikeun mastikeun lubrication unggulan di operasi normal;

● Mangga ngabersihan pompa listrik sarta ngusap kaluar manik lamun teu dipaké.

 

Analisis Matinya jeung ilangna

Rusak analisis ngabalukarkeun métode éliminasi
aliran inadequate atawa euweuh cai item agul 1.mistaken ngaluyukeun sagala runtuyan dua fase tina sirkuit kakuatan
2.openness na completeness of klep outlet mariksa klep
hawa 3.left dina pipa antara klep na pompa ngajadikeun hésé muka klep nu ngurangan hawa dina pipa
4.too speed rotasi low pariksa catu daya pikeun gelar tegangan
segel 5.excessive ring abrasion ngagentos
kapadetan 6.high atanapi viskositas dina cairanana ngarobah dénsitas jeung viskositas cairanana
7. pipe na sabeulah sumbatan ngaleungitkeun halangan dina pipa jeung wilah
stabil operasi pompa listrik saimbangna 1.blade ngaganti atawa beroperasi kabayang balancing
ruksakna 2.bearing ngagentos
operasi 3.overload ngaluyukeun klep ulah listrik pompa overload
instalasi 4.sliding instalasi deui
lalawanan insulasi low 1.leakage dina tungtung wiring sahiji sambungan kabel sarta kakuatan sirkuit nyepetkeun tur mencet kacangan pageuh
kawat ruksakna 2cable atawa cai ngasupkeun tina sirah ngagentos
3.mechanical segel abrasion ngagentos
4.O ngawangun ring segel sepuh sarta kagagalan ngagentos
ayeuna kaleuleuwihan 1.low tegangan gawe ngaluyukeun tegangan gawe
sumbatan 2.blade atanapi nyangkut-up halangan bersih dina pipa jeung cairan
kapadetan 3.high atanapi viskositas dina cairanana ngarobah dénsitas jeung viskositas cairanana
mahasiswa ITB klep 4.excessive ngaluyukeun klep mahasiswa ITB

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !