Centrifugal pangropéa pompa dibagi kana primér sarta sekundér, jeung eusi husus bakal kaasup?

Centrifugal pangropéa pompa dibagi kana primér sarta sekundér, jeung eusi husus bakal kaasup?

Centrifugal tingkat pompa 1 eusi pangropéa saperti kieu:

1) mariksa jeung pastikeun yén packing teu pondok, kelenjar unbiased, teu maké jeung leakage mangrupa super kerah;

2) mariksa naha aya naon looseness on tiap bagian baud na thread slipping fenomena;

3) mariksa lubrication sarta robah minyak;

4) mariksa naha gasket gandeng karét anu dina kaayaan alus;

5) pariksa filter beberesih.

 

Centrifugal pompa Tingkat 2 eusi pangropéa saperti kieu:

1) kotak bearing sateuacan na sanggeus beberesih, pariksa robah minyak, gajih;

2) mariksa abrasion of packing, upami diperlukeun, ngarobah packing nu;

3) mariksa up moméntum pompa aci;

4) kaayaan dipariksa gandeng na concentric;

5) pariksa maké disc kasaimbangan;

6) pariksa bersih atanapi ngaganti arah pompa;

7) pariksa segel kerah.


Pos waktos: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat !