The catetan instalasi keur stainless steel pompa centrifugal multilengkah

Pamasangan Catetan keur steel Steel multilengkah centrifugal Kongrés:

1. Tina téhnologi instalasi pompa centrifugal multilengkah stainless steel, pipa nyeuseup merlukeun kaayaan segel ketat, moal bisa boga pipa bocor atanapi leakage, disebutkeun eta bakal ngancurkeun gelar vakum dina inlet cai tina pompa nu, ngakibatkeun kaluaran cai pompa nyaeta ngurangan, atawa dinya baris teuing serius ngagambar cai. Kituna, urang kudu earnestly do pakasaban alus dina panganteur pipa ka mastikeun kualitas pangwangunan sambungan pipa.

2. Eta kudu nunjuk kaluar yén nalika kapala jeung suhu cai tina stainless steel multilengkah pompa centrifugal sarta pipa centrifugal instalasi pompa nu béda ti kaayaan eksperimen, upami élévasi lokal téh leuwih ti 300 méter atawa suhu caina ngompa ngaleuwihan 20 darajat Celsius, nilai diitung bakal dilereskeun. Hartina, tekanan atmosfir di pagunungan béda jeung tekanan uap nu jenuh luhureun suhu cai 20 derajat Celsius.However, nalika hawa cai téh handap 20 darajat Celsius, tekanan uap nu jenuh tiasa negligible.

3. Pikeun mastikeun jangkungna instalasi pompa (ie nyeuseup). jangkungna ieu nujul kana interval nangtung antara beungeut cai sarta puseur-garis tina impeller pompa. Eta kudu teu pahili jeung jangkungna nyeuseup allowable. Jangkungna vakum diwenangkeun dina pompa cai buku produk Penjelasan atanapi nameplate nunjukkeun nilai vakum dina bagian inlet tina pompa cai. Ieu diukur ku stopping percobaan dina tekenan atmosfir normal sarta suhu cai 20 darajat Celsius. Teu mikir ngeunaan aliran cai sanggeus pipa nyeuseup ieu loyog. Jangkungna tina Unit pompa kudu nilai lokal sésana sanggeus sahingga jangkungna vakum bisa deducted sanggeus leungitna garis nyeuseup tina pipa nyeuseup. Jangkungna tina Unit pompa moal bisa ngaleuwihan nilai diitung. Upami teu kitu, pompa cai moal ngompa up.

4. Dampak tina nilai diitung teh sirah -loss alatan lalawanan pipe tina pipa nyeuseup. Ku sabab eta mangrupakeun sasaena pikeun ngadopsi susunan piping shortest tur masang fittings siku saloba mungkin. Éta ogé conceivable mun appropriately ngatur éta pipa ku sababaraha calibers pikeun ngurangan laju aliran dina pipa.


waktos pos: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat !