Naon cara uji pompa centrifugal?

新闻 2

Biasana, The centrifugal Kongrés Test Di antarana Tipe Test na Factory Test:

Pompa centrifugal test tipe nguji

test tipe ngawengku: test ngajalankeun, test kinerja sarta uji captivation sarta uji Geter noise, jsb

A: The test ngajalankeun

Nalika ngajalankeun test, kudu pariksa kebangkitan suhu pompa bearing sarta packing, leakage tina pompa packing di Geter tur noise.About ring segel, disc kasaimbangan, bearing maké jeung cimata di tempat nu sapertos di test ngajalankeun Hangover Chad.

B: The test kinerja

test kinerja anu nangtukeun angkat tina pompa, kakuatan aci, hubungan antar efisiensi tur ngalir rate.Centrifugal pompa dimimitian ti enol aliran (sahenteuna) anu leuwih gede ti ngagunakeun rentang diukur mangrupa 15% tina aliran maksimum; pompa aliran campuran , pompa aliran axial na vortex pompa awal klep pinuh kabuka, sahenteuna nepi ka 15% kirang ti titik measurement.Measuring laju aliran minimum kudu seragam dina sakabeh kurva tina pompa centrifugal na vortex ngompa leuwih ti 13 titik, pompa aliran axial, dicampurkeun -flow ngompa leuwih ti 15 poin.

C: test Cavitation

test Cavitation dipaké pikeun nangtukeun hubungan antara sangu cavitation kritis tur flow.Or dipaké pikeun mastikeun leres sangu cavitation kritis mangrupakeun kurang atawa sarua jeung dibekelan tina pompa tina sangu cavitation perlu.

Pompa centrifugal test tes pabrik

test pabrik anu dipaké pikeun pariksa naha kinerja hiji pompa centrifugal geus akur jeung sarat saméméh maranéhna ninggalkeun test .Factory pabrik tina pompa centrifugal hijina ilaharna dianggo dina lingkup aliran leutik titik, patalimarga, titik aliran badag

Leuwih ti tilu aliran pikeun nguji jeung pariksa sirah pompa jeung kakuatan.


Pos waktos: Jun-28-2018
WhatsApp Online Chat !