Fithri Sora

Hirup nepi ka ekspektasi konsumén,

Jadi parusahaan global nyata,

Maén pangaruh sinergi tim

Nyadiakeun nilai leuwih ka konsumén sakuliah dunya,

Silaturahim, amanah, cinta, sadaya ngaliwatan bursa ka meunang,

Simkuring hoyong gaduh bursa leuwih bébas jeung leuwih luas sareng anjeun


WhatsApp Online Chat !